Ki is vagyok valójában?

Ez egy rövid bejegyzés és nyilván annak szól elsősorban aki esetleg eddig nem így élt, vagy nem így cselekedett.........................

ki is vagyok valójában?

 

    Talán nem csak én gondolkodtam el ezen többször is az életem folyamán.

 

    Itt gondolok ara, hogy mit is értem el az életben, mi a valódi énem, milyen hatással vagyok az engem körülvevő társadalomra......?

Azt hiszem ezt legbelül mindnyájan nagyon jól tudjuk, csak talán nem tartjuk elég fontosnak hogy időt szánjunk rá.                                                            Most neked teszem fel a kérdést: Tudod ki vagy te? Mit értél el az életedben? Milyen hatással voltál embertársaidra? 

Hidd el a legapróbb kis parányi dolgok sokszor sokkal többet érnek, minthogy a világ megmentésén dolgozz. Nem kellenek jól menő vállalatok, sem nagy sporteredmények, szép lakás, sok sok gyerek ahhoz, hogy büszke lehess és úgy érezd, hogy igen te vagy valaki. Csak mosolyogj rá az utcán valakire, vagy vegyél egy szál virágot annak akit szeretsz. Ezek apró dolgok ugyan de a SZERETETRŐL szólnak! És mi fontosabb annál hogy őszinte szívből igazán tudj szeretni!?  Én nem tudom hogy te aki ezt olvasod, milyen problémákkal küzdesz de HISZEM, hogy ha igazán elgondolkodsz azon milyen ember vagy és akarsz lenni ez után, teszel érte, akkor célod eléred.                                                  Fontos hogy ne a múlton, ne a rosszon rágódj, hanem vedd tudomásul azokat és a legnagyobb erőfeszítéssel dolgozz azon hogy az még egyszer véletlenül se legyen az életed újabb megrontója. 

 

    Miért is írom mindezt? Mert mióta ezen dolgozom én is, azóta sokkal boldogabb az életem. És miért ne akarnám. hogy mások élete is jobb legyen. Ezzel csupán annyi a célom. hogy bíztatsalak téged, hisz embertársak vagyunk és egymás mellett kell élnünk, tehetjük azt többféleképpen is de előbb-utóbb úgyis a SZERETET győz!

 

 

Kommentek
  1. Én